BRANCHE Restaurant, Bar & Lounge BRANCHE Restaurant, Bar & Lounge

Profiel

Wie is BRANCHE Restaurant, Bar & Lounge?

BRANCHE restaurant heeft een fantastisch uitzicht over de plassen en is ook per boot of sloepje goed bereikbaar. BRANCHE is iedere dag geopend van 07.00 uur 's ochtends tot 22.00 's avonds voor een all day breakfast, een heerlijke salade, bagels of onze “No rule BRANCHE Burger”. Genietend van wisselende jazzmuzikanten die 6 dagen per week optreden wordt het helemaal goed loungen met een BRANCHE Smoothie tezamen met een bittergarnituurtje of een Oosters hapje.

BRANCHE is een restaurant, bar en lounge tezamen in een comfortabele ruimte en is met de grootste zorg ontworpen om een unieke, informele en relaxte sfeer te creëren. BRANCHE Restaurant, Bar & Lounge biedt eten van uitstekende kwaliteit en een mooie selectie dranken met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Genieten terwijl u luistert naar lichte jazz en lounge muziek.

De naam BRANCHE is ontleend aan de natuur. Dit komt aan de ene kant tot uiting in de natuurlijke kleurstelling en de gebruikte materialen voor het interieur. Maar de inspiratie voor de naam BRANCHE komt ook voort uit de diversiteit van de seizoenen. BRANCHE is immers “tak” in het engels en bomen en hun oogst staan in de gerechten centraal. De gerechten van BRANCHE zijn natuurlijk, vers en herkenbaar op de manier waarop de natuur het heeft bedoeld.

Keuken

Soort

Het menu van BRANCHE Restaurant, Bar & Lounge is een melange van de Europese, Aziatische en Amerikaanse keuken, geserveerd in een moderne omgeving omlijst met light Jazz muziek.

Bar

Dranken

Wij helpen u bij het kiezen van de wijn die het beste bij uw maaltijd aansluit. Tevens is er een ruime keuze uit aperitieven, cocktails en digestieven, zowel alcoholisch als non-alcoholisch. Geniet van het grote aanbod bieren en eindig de avond met een van de koffiespecialiteiten of kruidentheeën.

Omgeving

Uitzicht

In de zomermaanden is ons terras aan het water geopend van 10.00 tot 22.00 uur. U kunt hier genieten van een verfrissend drankje met op de achtergrond een prachtig uitzicht over de Loosdrechtse Plassen.

Muziek

Vaste muziek avonden

6 dagen per week (dinsdag tot en met zondag) genieten van Live Jazz in ons restaurant.
Kijk voor meer informatie & onze Jazz kalender op www.brancherestaurants.com/loosdrecht

Locatie

Adres:

Oud Loosdrechtsedijk 253

Postcode:

1231 LZ

Plaats:

Loosdrecht

Contact gegevens

Telefoon:

035 5824904

Fax:

035 5824874

Op deze website

Te vinden in:

Hilversum, Noord-Holland

Te vinden onder:
 • Restaurants

  • Terras

  • Internationaal

 • Aan het water

 • Feesten

  • Receptie

  • Huwelijksfeest

  • Terras

Horeca in de buurt:

Hilversum, Noord-Holland

Horeca 4 All is ontwikkeld door Weblogisch.com in opdracht van Winkel Media. Contact opnemen met Horeca 4 All. Collega's van Horeca 4 All