Ristorante Casa Di Lorenza Ristorante Casa Di Lorenza

Profiel

Wie is Ristorante Casa Di Lorenza?

Ristorante Casa Di Lorenza is een traditioneel gezellig Italiaans restaurant en al 25 jaar een begrip in Hilversum.

Ga nu naar onze vernieuwde website: www.casadilorenza.com

Algemene informatie

Reserveringen

Reseveringen zijn gewenst vanaf 6 personen en op Pizza & Pastadag, wanneer alle PIZZA'S en PASTA'S in het restaurant slechts € 7,- zijn.

U kunt uw reservering telefonisch doorgeven op 035-623 11 60.

Groepen of feesten

Uiteraard staat het restaurant ook ter beschikking voor feesten, kinderpartijtjes en/of recepties. Tevens kan Casa di Lorenza afgehuurd worden voor een workshop Pizza Bakken.

Voor de mogelijkheden kunt u contact opnemen met Sandra van der Velden op 035-623 11 60.

Keuken

Soort

Ristorante Casa Di Lorenza heeft de meest uitgebreide menukaart van 't Gooi. Naast de traditionele pizza's en pasta's kunt u bij ons ook terecht voor vlees-, vis- en vegetarische gerechten, zoals kalfsoester, scampi's en pasta Puttanesca met diverse soorten verse groenten.

Afhalen

U kunt uw bestellingen telefonisch (035-623 11 60) doorgeven, waarna u deze kunt ophalen of laten bezorgen (in Hilversum). Wij bezorgen dagelijks van 17.00-22.00 uur.

Bar

Thema avonden

Elke dinsdagavond is het PIZZA & PASTADAG in ons restauarant. Alle PIZZA'S en PASTA'S van de kaart zijn dan slechts € 7,-.

Vervoer

Openbaar vervoer

Ristorante Casa Di Lorenza ligt 2 min lopen vanaf het Centraal Station te Hilversum. En is vrijwel vanuit elke stad rechtstreeks te bereiken met de trein (ook de Intercity).

Auto

Ristorante Casa Di Lorenza is vanaf de snelweg de A27 en de A1 te bereiken afslag Hilversum - Noord / Mediapark. Vervolgens de weg/borden richting Hilversum Centraal station volgen tot u bij de eerst volgende oversteek mogelijkheid komt. Hier rijd u over de spoorovergang (kleine spoorbomen)en neemt u de eerste afslag links. Na 100 meter bent u aangekomen op de Koninginneweg 88.

Parkeren

Er is er volop parkeergelegeheid, zowel voor als aan de zij en achterkant van het restaurant.

Omgeving

Ligging

Ristorante Casa di Lorenza ligt in het hart van Hilversum op slechts 2 minuten lopen van het centraal station en 5 minuten van het mediapark. Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat en achter het restaurant.

Locatie

Adres:

Koninginneweg 88

Postcode:

1211 AT

Plaats:

Hilversum

Contact gegevens

Telefoon:

035 6231160

Op deze website

Te vinden in:

Hilversum, Noord-Holland

Te vinden onder:
 • Restaurants

  • Italiaans

 • Afhalen

  • Vegetarisch

  • Spare ribs

  • Shoarma

  • Pizza

 • Bezorgen

 • Pizzeria

 • Feesten

Horeca in de buurt:

Hilversum, Noord-Holland

Horeca 4 All is ontwikkeld door Weblogisch.com in opdracht van Winkel Media. Contact opnemen met Horeca 4 All. Collega's van Horeca 4 All